PRODUCENTER:


Grands Vins de Gironde
Det mousserande vinet Imperial Palace produceras av Societé des Vins Mousseux som ingår i Grands Vins de Gironde. Fokus ligger på Bordeaux varifrån man marknadsför hela skalan av viner - från generisk Bordeaux till Grand Cru, från unga viner till gamla årgångar.

Grands Vins de Gironde äger ett flertal vinslott i Bordeaux med produktion av egna viner samt négociantverksamhet för ett stort antal kända varumärken. Högkvarteret ligger i Saint-Loubes med lagring av 15 miljoner flaskor i toppmoderna lagringslokaler.

Grands Vins de Gironde är en sammanslagning av medlemmar som anrika A de Luze & Fils, La Grande Cave (som är en skattkammare för stora gamla viner), Chantecaille (gammal négociantfirma för främst petits châteaux och Grand Cru), Societé des Vins Fins (SDVF), som specialiserat sig på toppbordeaux till supermarkets och hypermarkets), De Rivoyre (négociant för märkesviner till främst Tyskland och USA), Diprovin (bulkvinsspecialist), grossistfirman Aquitaine Millesimes (AMS) samt nämnda Societé des Vins Mousseux (SVM).


Inga produkter finns för aktuell producent.


www.gvg.fr