PRODUCENTER:


Spy Valley är öppen för besökare som vill komma och prova deras viner.
Öppettiderna är 10.00-16.00 från november till början av maj,
under denna period har vingården öppet 7 dagar i veckan.
Från maj till oktober är öppettiderna: 10.00-16.00 och vingården tar emot besökare måndag till fredag.

Hotell, mat och restaurangtips i området.

Läs mer
Spy Valley Wines
Spy Valley Wines hör till Johnson Estate som ligger på terrasserna till floden Omaka på södra sidan av Wairau Valley i Marlborough.
Johnson Estates vingårdar är på 150 ha och här odlas åtta olika druvsorter. Vingårdsansvarige är Andrew Higgins och vinifiering sköts av Art Mackenzie, med assistans av Jayne Grigg. Mackenzie har över tio års erfarenhet av vinodling och vurmar speciellt för Pinot Noir och de aromatiska druvsorterna.

Vinregionen Marlborough är Nya Zeelands största och ligger på nordöstra udden av Sydön. Soltimmarna är fler här än i något annat vindistrikt och den steniga väldränerade marken skapar perfekta förutsättningar för vinodling. På den mark som är alltför stenig har Spy Valley Wines i stället planterat mer än 2 000 olivträd.

Spy Valley och deras viner har under åren vunnit flera priser bland annat blev Spy Valley utnämnd till "Wine Producer of the Year", Nya Zeeland på 2010 års International Wine & Spirits Competition Awards ceremoni i London.

Namnet Spy Valley är en skämtsam benämning på Waihopai Valley där en stor satellitkommunikationsbas bedriver sin inte så hemliga spionverksamhet.


Satellite Sauvignon Blanc
Spy Valley Iced Sauvignon Blanc
Spy Valley Pinot Gris
Spy Valley Pinot Noir
Spy Valley Riesling
Spy Valley Sauvignon Blanc


www.spyvalleywine.co.nz